Orban že čestital Bidnu, Janšo zbadajo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Madžarski premier je poslal čestitko bodočemu predsedniku ZDA. Janšev nasprotnik na Twitterju ga sprašuje, kdaj bo sledil zgledu.
Oglej si celoten članek

Iz sveta tudi danes dežujejo čestitke Joeju Bidnu, potem ko je postalo jasno, da je osvojil potrebno elektorsko večino in bo naslednji predsednik ZDA. 

Med drugimi mu je čestital tudi madžarski premier Viktor Orban, sicer sam velik privrženec dosedanjega predsednika Donalda Trumpa. 

"Naj vam čestitam za uspešno predsedniško kampanjo. Želim vam dobro zdravje in nadaljnji uspeh pri opravljanju vaših dolžnosti," je Orbanove besede v pismu Bidnu povzel vodja njegovega tiskovnega urada Bertalan Havasi.

Slovenski premier še molči

Janez Janša uradno še ni čestital Bidnu, je pa danes na svojem Twitter računu preposlal sporni video s Tik Toka, ki naj bi po nekaterih navedbah prikazoval, kako so policisti v ZDA v grmovju našli vreče z odvrženimi glasovnicami. A pogled od blizu v vrečah kaže na precej drugačno vsebino.

Wolfgang Ischinger, vplivni nemški diplomat in vodja münchenske varnostne konference, pa ni pozabil na prepir, ki ga je imel pred dnevi z Janšo prek Twitterja. Danes je objavil: "Majhno vprašanje: je slovenski premier Janez Janša, ki je pred tem čestital Donaldu Trumpu, zdaj sledil in čestital tudi Joeju Bidnu?"  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 08:15 9. November 2020.

    https://necenzurirano.si/clanek/preiskovalne-zgodbe/panicno-kupujejo-ventilatorje-od-enega-najbogatejsih-slovencev-824185

  • 18:06 8. November 2020.

    To je žalostno, ker Lolek in Bolek sta že v črnem "gvantu" čakala na povelje velikega, ljubljenega vodje, da gresta …

  • 17:59 8. November 2020.

    Slovencem se je vreme skisalo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.