Krvnik je želel pobegniti s Hrvaške, zato si je pobril lase

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Policijska preiskava se nadaljuje
Oglej si celoten članek

Domnevni morilec 26-letnega Britanca Uga Wilsona, ki je bil v sredo v zgodnjih jutranjih urah ubit na plaži Zrće na Pagu, je danes v Zadru stopil pred sodnika. Pričakovati je, da mu bo ta odredil enomesečni pripor.

Svet Osumljenca za uboj na Pagu prijeli

25-letnega Douglasa Cana so ujeli naslednji dan, ko se je v Splitu skušal vkrcati na letalo. Da bi prekril svojo identiteto, si je postrigel lase in pobril glavo, so razkrili na policiji. 

Uboj v Zrčah Uboj v Zrčah: Storilca ujele kamere

Policijska preiskava s katero skušajo ugotoviti, kdo vse je sodeloval v pretepu na Zrćah. Po doslej znanih podatkih je do pretepa prišlo zaradi prekupčevanja z ampulami z ogljikovim dioksidom, ki jih uporabljajo za omamljanje. Dve skupini naj bi na območju Zrč prodajali ampule, do pretepa pa je prišlo, ko so jih vrgli iz nočnega kluba.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:23 30. Junij 2018.

    Če niste sposobni napisati da sta morilec in kriminalec že obsojena in mulata, pol pejte pa mal v rac ! …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.