Svet
5755 ogledov

Uboj v Zrčah: Storilca ujele kamere

uboj Zrće hrvaška Dino Stanin/PIXSELL
Nove podrobnosti uboja britanskega državljana na plaži Zrće.

Dogajanje v jutranjih urah pred nočnim klubom na Pagu so ujele kamere. V prepiru med dvema skupinama moških je bil 26-letni moški ubit, 21- in 26-letni moški pa sta ranjena. Stanje enega od ranjenih naj bi bilo kritično. Vecernji.hr navaja, da naj bi imel pet vbodnih ran v zgornjem delu telesa. 

Zrće, Pag Tragično Svet V Zrčah ubit britanski turist

Policija je pridržala več ljudi, ki jih želi izprašati o dogajanju pred klubom. Morilec naj bi bil še na otoku, se na vire blizu preiskave sklicuje 24sata.hr. Šlo naj bi za britanskega državljana, ki so ga v jutranjih urah ujele kamere. V času pretepa je bil oblečen zgolj v kopalne hlače in obut v športne copate. Bil naj bi višje rasti, temnejše polti, imel pa naj bi krajše črne lase. Ocenjujejo, da je star okoli 25 let. Policiji so pri identifikaciji storilca pomagale osebe, ki so jih privedli na zaslišanje. 

Zrće, Pag | Avtor: Profimedias Profimedias

"Po do zdaj znanih podatkih sta se stepli dve skupini, ki sta bili v klubu. Ob odhodu iz kluba je ena oseba potegnila nož," je potrdila policija. Kakšen je bil motiv napadalca, ni znano.

Zrće, Pag Uboj v Zrćah Svet "Bilo je veliko krvi. Z ubitim je bil še en moški"

Domačini, ki so spregovorili za Vecernji.hr, menijo, da bi lahko šlo za posledico jemanja drog. "Poglejte, koliko ampul je razmetanih po plaži Zrće. Govori se, da jemljejo ketamin, zaradi katerega naj bi bili zelo agresivni," je dejal eden od domačinov. 
 

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.