Otrok ujet v avtomatu z igračami

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Triletnega fantka so našli med igranjem s plišastimi igračami v avtomatu, medtem ko ga je mama prijavila kot pogrešanega.
Oglej si celoten članek

Policisti so sporočili, da jih je poklicala zaskrbljena mama in jim sporočila, da je njen triletni sin izginil iz stanovanja. Skoraj istočasno je osebje iz bližnje arene za bovling poklicalo pomoč, ker so v avtomatu z igračami našli fantka, kako se igra, pri čemer ga ni motila ostra ročka, ki jo upravljaš, ko v avtomat vržeš kovanec.

Rachell Hildreth, ena od zaposlenih v areni, je za lokalno televizijo povedala, da s sodelavci niso mogli verjeti svojim očem. "Edina logična razlaga se nam je zdela, da je v avtomat zlezel skozi luknjo, skozi katero pridejo igrače. A se nam je vseeno zdela preozka in še vedno se nam zdi, da je nemogoče, da je tako prišel v avtomat."

Avanturističnega triletnika je iz avtomata rešil Jim Lakey, predstavnik podjetja, ki izdeluje te avtomate. Lakey je povedal, da v 38 letih v tem poslu še ni videl česa podobnega in da se je moral malček zelo potruditi, da se je stlačil skozi luknjo. "To zagotovo ni bilo lahko, edino to lahko rečem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.