Svet
8 ogledov

Otrok ujet v avtomatu z igračami

otrok igrače avtomat Youtube
Triletnega fantka so našli med igranjem s plišastimi igračami v avtomatu, medtem ko ga je mama prijavila kot pogrešanega.

Policisti so sporočili, da jih je poklicala zaskrbljena mama in jim sporočila, da je njen triletni sin izginil iz stanovanja. Skoraj istočasno je osebje iz bližnje arene za bovling poklicalo pomoč, ker so v avtomatu z igračami našli fantka, kako se igra, pri čemer ga ni motila ostra ročka, ki jo upravljaš, ko v avtomat vržeš kovanec.

Rachell Hildreth, ena od zaposlenih v areni, je za lokalno televizijo povedala, da s sodelavci niso mogli verjeti svojim očem. "Edina logična razlaga se nam je zdela, da je v avtomat zlezel skozi luknjo, skozi katero pridejo igrače. A se nam je vseeno zdela preozka in še vedno se nam zdi, da je nemogoče, da je tako prišel v avtomat."

Avanturističnega triletnika je iz avtomata rešil Jim Lakey, predstavnik podjetja, ki izdeluje te avtomate. Lakey je povedal, da v 38 letih v tem poslu še ni videl česa podobnega in da se je moral malček zelo potruditi, da se je stlačil skozi luknjo. "To zagotovo ni bilo lahko, edino to lahko rečem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.