"Otroku kupijo iPhone, meni pa dajo le 2,5 evra"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hrvaški župnik je glasno povedal, da so darovi faranov, manjši od šest evrov, žalitev.
Oglej si celoten članek

Ivica Puškadija je na nedavni nedeljski maši svojim faranom povedal, kaj si misli o njihovih darovih župniji in dodal, naj nikar ne podcenjujejo župnika, če imajo dovolj denarja za druge. "To je prava sramota. Otroku kupijo novi iPhone, meni pa dajo le 2,5 evra. Obiskujem nekatere družine, kjer iz mene delajo bedaka. Župnik nima druge plače, živi le od prispevkov faranov. Od revnih ljudi nisem vzel nič, če pa si v celem letu nisem zaslužil več kot šest evrov, je to sramota," je povedal za spletni portal eMedjimurje in dodal: "Imena tistih, ki so mi dali manj kot šest evrov, sem si zapisal. Če me ne potrebujejo, naj mi ne odpirajo vrat."

Župnik je ob tem še razočaran dejal, da prispevke večinoma porabi za kritje stroškov in dobrodelnost. Prav zato se mu tako skromni darovi zdijo odločno premalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 10:29 16. Januar 2013.

    Gospod župnik! Kaj je načelo vaše cerkve? Tako kot mnogi ste pozabili, da Kristus ni bil profitna firma tako kot …

  • 07:03 16. Januar 2013.

    Osebno nimam nič proti veri in verujočim, ne vem pa kdo in zakaj potrebuje to pokvarjeno, nemoralno, zajedalsko in cinično …

  • 06:43 16. Januar 2013.

    bravo zic! =)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.