Padel Guinnessov rekord: oddajo vodil več kot 62 ur

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Televizijski voditelj iz Nepala je podrl svetovni rekord. Pogovorno oddajo je namreč vodil kar 62 ur in 12 minut.
Oglej si celoten članek

Gre za 36-letnega voditelja Rabija Lamichhanea, ki sicer živi v Združenih državah Amerike, tokrat pa se je vrnil v nepalsko prestolnico Katmandu, kjer je vodil pogovorno oddajo z naslovom "Gospod Buda je bil rojen v Nepalu", s katero se je vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov.

"Naša kampanja je osredotočena na to, da razširimo sporočilo, da je bil Buda rojen v Nepalu," je za AFP povedal Anil Joshi, direktor televizijske postaje News24, ki je predvajala oddajo.

Podrl ukrajinski rekord

V oddaji se je zvrstilo sto gostov. Po pravilih Guinnessove knjige rekordov je bilo Lamichhaneu dovoljeno, da si vsako uro vzame največ pet minut premora. Organizatorji so sporočili, da je voditelj med pogovori imel tudi imel nekaj manjših obrokov, večinoma pa so ga pokonci držale energijske pijače.

Prejšnji rekord je pripadal ukrajinskemu voditeljskemu paru, ki ga sestavljata Pavel Kužejev in Tatjana Danilenko. Slednja sta leta 2011 52 ur vodila oddajo ob 20. obletnici ukrajinske samostojnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.