Pametna ura s šestimi ekrani

Nokia si je zamislila pametno uro s šestimi ekrani.
Oglej si celoten članek

Nokia je le eno od številnih podjetij, ki bo v prihodnosti na trg ponudila pametno uro.

Finska zamisel je zelo nenavadna. Nokia je patentirala sistem s šestimi ekrani, ki so snemljivi, tako, da lahko spreminjamo njihov vrstni red. Vsi ekrani so občutljivi na dotik.

Podatki z enega ekrana se lahko razširijo na preostale ekrane. Razporeditev slike je možno menjati s premikanjem prstov levo in desno, oziroma gor in do.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:57 18. Oktober 2013.

    Jaz sem mnenja, da se ta tehnika na trgu ne bo prijela. Se še spomnite Blu ray playerjev ? Tudi …

  • 21:48 18. Oktober 2013.

    Najlažje je pa žalit. V videu piše, da to uro razvija Nokia.

  • 21:22 18. Oktober 2013.

    To sploh ni izdelek proizvajalca Nokia! Na pamet kopirate nebuloze brez, da bi preverili izvor. Haalloooo mizerno plačani študenti, kvazi-novinarji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.