Panika na letalu British Airways. Potnik kričal: "Vsi boste umrli!"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Potnik na letalu britanske družbe British Airways, ki je letelo z londonskega letališča Heathrow v Dubaj, je sredi leta naenkrat vstal, začel pretepati potnike in kričati, da bodo vsi umrli.
Oglej si celoten članek

Letalo je proti Dubaju poletelo ob 20:55 po londonskem času, sredi leta je eden od potnikov začel noreti in pretepati sopotnike.

Kričal je, da je na krovu podtaknjena bomba, da bo razstrelil letalo in bodo vsi umrli.

Pet članov kabinskega osebja ga je s pomočjo še enega potnika vendarle obvladalo. Nadeli so mu lisice in ga pokrili z odejo. Nasilni potnik je medtem ves čas kričal, da bo vse pobil.

Razmere na letala so bile grozljive, so po pristanku v Dubaju povedali potniki. Na krovu je zavladala panika, ljudje so kričali, kljub vsemu je pilot brez dodatnih zapletov pristal.

Kako je končal napadalec, ni znano.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:02 6. Januar 2016.

    Upam, da so ga vsaj dobro prebutali. Oziroma premalo, če je še kričal.

  • 13:23 6. Januar 2016.

    Človeka je zagrabil paničen strah zaradi majhnega prostora, pa še letenja ga je verjetno strah. Enkrat sem imel za sopotnika …

  • 12:26 6. Januar 2016.

    Čisto mimogrede, neumesno, se zavedate, da pojma "pekla" ni nikjer, ampak prav nikjer v Bibliji, tako stari kot novi zavezi?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.