Svet
15 ogledov

Panika na letalu British Airways. Potnik kričal: "Vsi boste umrli!"

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Potnik na letalu britanske družbe British Airways, ki je letelo z londonskega letališča Heathrow v Dubaj, je sredi leta naenkrat vstal, začel pretepati potnike in kričati, da bodo vsi umrli.

Letalo je proti Dubaju poletelo ob 20:55 po londonskem času, sredi leta je eden od potnikov začel noreti in pretepati sopotnike.

Kričal je, da je na krovu podtaknjena bomba, da bo razstrelil letalo in bodo vsi umrli.

Pet članov kabinskega osebja ga je s pomočjo še enega potnika vendarle obvladalo. Nadeli so mu lisice in ga pokrili z odejo. Nasilni potnik je medtem ves čas kričal, da bo vse pobil.

Razmere na letala so bile grozljive, so po pristanku v Dubaju povedali potniki. Na krovu je zavladala panika, ljudje so kričali, kljub vsemu je pilot brez dodatnih zapletov pristal.

Kako je končal napadalec, ni znano.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Ferluci 16:02 06.januar 2016.

    Upam, da so ga vsaj dobro prebutali. Oziroma premalo, če je še kričal.

  • Pepe007 13:23 06.januar 2016.

    Človeka je zagrabil paničen strah zaradi majhnega prostora, pa še letenja ga je verjetno strah. Enkrat sem imel za sopotnika človeka, ki ga je strah letenja. Straha se je zavedel, zato se je malo pripravil z alkoholom pred poletom in ...prikaži več stanje vzdrževal med poletom. Pa blebetal je cel čas...

  • dimnikar 12:26 06.januar 2016.

    Čisto mimogrede, neumesno, se zavedate, da pojma "pekla" ni nikjer, ampak prav nikjer v Bibliji, tako stari kot novi zavezi?