Papež spet presenetil z obiskom

Foto: EPA
Foto: EPA
Papež Frančišek je še enkrat presenetil s svojim petkovim delom usmiljenja.
Oglej si celoten članek

Včeraj se je v stanovanju v rimski četrti Ponte di Nona srečal s sedmimi družinami, ki so jih ustvarili nekdanji duhovniki. "Sveti oče je tako hotel izraziti znamenje bližine in ljubezni tem moškim, ki so napravili odločitev, s katero se pogosto ne strinjajo bodisi sobratje duhovniki bodisi njihovi domači," poroča Radio Vatikan. Štirje nekdanji duhovniki so iz rimske škofije, eden iz Madrida, eden iz Latinske Amerike in eden iz Sicilije. 

Foto: EPA Papež Frančišek obiskal družine nekdanjih duhovnikov Foto: EPA Papež Frančišek obiskal družine nekdanjih duhovnikov

"Papeža Frančiška so ob prihodu v stanovanje vsi navdušeno sprejeli. Otroci so ga obkrožili ter ga objemali, starši pa niso mogli zadržati ganjenosti. Obiska so bili vsi navzoči veseli, saj niso slišali obsojanja svetega očeta glede svojih odločitev, temveč njegovo bližino in ljubezen," še poroča Radio Vatikan. 

Obisk je trajal skoraj dve uri. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:44 15. November 2016.

    aleluja gospod je moj pastir jebenti

  • 21:33 12. November 2016.

    "... Obiska so bili vsi navzoči veseli, saj niso slišali obsojanja svetega očeta glede svojih odločitev, temveč njegovo bližino in …

  • mph
    12:37 12. November 2016.

    Khm, teh sedem je morda milijoninka teh, ki imajo otroke, vendar na "črno". Naj raje gledajo grdo ostale, ki niso …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.