Par brutalno zlorabljal 28-letnico

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Silila sta jo v spolne odnose, jo pretepala, imela vklenjeno in jo zlorabljala, dokler ju ni prijavil sosed.
Oglej si celoten članek

Srbijo pretresa grozljiva zgodba 28-letnice, nad katero sta se v naselju Veliko Polje pri Beogradu brutalno izživljala 27-letna ženska in 35-letni moški.

Kot pišejo srbski mediji, so sosedje para, pri katerem je prihajalo do zlorab, večkrat opozarjala na dogajanje, a je 35-letnik opozarjal, da naj se brigajo zase. Kot je medijem povedal sosed, ki se je vendarle opogumil in dogajanje prijavil policiji, je nesrečna ženska Jelena V. prišla z območja Banata, kjer se je sprla s svojimi starši, s katerimi je živela.

Sprejela sta jo prijateljica in njen partner, s katerima se je sprva lepo razumela. Prijateljica ji je celo obljubila, da ji bo pomagala najti zaposlitev. Sčasoma je slednja postajala vse bolj ljubosumna na gostjo, začela jo je pretepati. Mož ji je sprva to preprečeval, nato pa se ji pri zlorabah pridružil, saj mu je partnerka grozila, da ga bo sama prijavila za zlorabe in ga zapustila.

Grozljivo 800-krat zlorabil mladoletni hčerki

"Še pes ne bi tega pretrpel"

Par je nato skupaj zlorabljal 28-letnico skoraj dve leti; pretepala sta jo, jo silila v spolne odnose z moškimi, ki sta jih vodila v stanovanje in jim "usluge" zaračunala, po pisanju srbskih medijev sta žensko država privezano, spala je na hodniku brez odej, odrekala sta ji hrano. Kot pišejo srbski mediji, je 28-letnico njena domnevna prijateljica celo posilila z ročajem metle in ji dajala kruh, na katerem je bil urin, silila jo je, da je uživala lastne iztrebke.

Dogajanje naj bi spremljala otroka, stara manj kot deset let, ki sta zdaj v oskrbi svojega strica v Beogradu, ki živi v bistveno boljših razmerah.

"Še pes ne bi pretrpel vsega tega, kar je ta nesrečnica," je komentiral eden od sosedov. Par je žrtvi pobiral socialno pomoč, ki je znašala 120 evrov, in jo nato silil v prosjačenje po beograjskih ulicah. Če se ni vrnila z določeno vsoto denarja, je bila spet brutalno pretepena.

Sosede je prosila za pomoč, a ti se dolgo niso želeli vmešavati, dokler ni enemu izmed njih prekipelo, poklical je policijo. Ti so prišli sredi noči, zlorabljeno žensko so našli v verigah.

Par, ki jo je zlorabljal, so odpeljali v pridržanje, preiskava primera še poteka, zlorabljena 28-letnica je v bolnišnici.

Grozljivo Nemški par otroka prodajal pedofilom, tako se je končalo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:59 2. November 2018.

    Site admin please remove Annistasi's post, it's disrespectful. Thank you.

  • 08:46 26. Oktober 2018.

    Taka golazen si ne zasluži dihati, gnusa ogabna, predvsem prasica, ki je s tem začela.

  • 01:44 26. Oktober 2018.

    Klasičen BDSM. Če je treba koga tukaj ovaditi je to CSD, ki nakazuje samo 120 EUR pomoči.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.