Svet
5462 ogledov

Nemški par otroka prodajal pedofilom, tako se je končalo

Zloraba Shutterstock
Zlorabljala sta ga tudi mama in njen partner.

Sodišče v nemškem Freiburgu je danes mater in njenega partnerja obsodilo na večletno zaporno kazen zaradi dolgoletne spolne zlorabe sina, ki sta ga poleg tega drugim prodajala prek spleta. Deček je danes star deset let, mati in partner sta ga zlorabljala več kot dve leti. Gre za enega najhujših primerov spolne zlorabe otrok v Nemčiji.

Sodišče je 48-letno mater obsodilo na dvanajst let in pol zapora, in sicer zaradi posilstva, spolne zlorabe in prisilne prostitucije sina. Njenemu 39-letnemu, že prej kaznovanemu partnerju, so na podlagi podobnih obtožb prisodili 12 let zapora.

Zaradi grožnje, ki jo predstavlja za javnost, so mu prisodili tudi preventivni pripor. To pomeni, da bodo lahko njegovo izpustitev iz zapora odložili, teoretično za vedno.

Otroka prodajala pedofilom | Avtor: Epa Epa

Oba bosta morala dečku in še eni žrtvi, majhni deklici, tudi plačati skupaj 42.500 evrov odškodnine.

Par je otroka posiljeval več kot dve leti

Par iz kraja Staufen v zvezni deželi Baden-Württemberg je danes deset let starega dečka več kot dve leti posiljeval in ga silil v prostitucijo. Otroka sta mati in njen partner prek darkneta, skritega oz. anonimnega interneta, tudi prodajala moškim iz Nemčije in tujine.

Mati in partner sta bila obtožena za približno 60 primerov hude spolne zlorabe in prisilne prostitucije dečka. Obremenili so ju tudi zlorabe triletne deklice. Par je skoraj vsa dejanja posnel in razpečeval po darknetu, preiskovalce pa je to, kar so videli, skoraj povsem vrglo iz tira.

Otroka prodajala pedofilom | Avtor: Epa Epa

Kot navaja dpa, je v primeru nenavadno, da je v zločinih aktivno sodelovala mati, saj se to zgodi zelo redko.

Mati je dejanja priznala, o motivih zanje pa je molčala. Tudi njen partner je dejanja priznal, povedal pa je, da je bil "gonilna sila" za njimi. Kot je dodal, je moral včasih pritisniti na mater, da je dovolila, da so njenega sina posiljevali moški, ki sta jih našla na spletu.

Tarča kritik v primeru so bile tudi oblasti, saj bi lahko vsaj prej končale mučenje, pred družinskim sodiščem so namreč zaslišali le mater, ne pa tudi otroka.

V povezavi s tem primerom so aretirali še šest storilcev in jih privedli pred sodišče. Tudi tem so prisodili večletne zaporne kazni.

Otrok sedaj živi v rejniški družini.

Otroka prodajala pedofilom | Avtor: Epa Epa

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
 • Avatar AtaAufbiks
  AtaAufbiks 17:57 08.avgust 2018.

  Katoliški bandi je to nekaj povsem normalnega!

 • Sara_Mofflin 18:35 07.avgust 2018.

  Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite do 25.000 dolarjev mesečno... Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za veeč podrobnosti ... Torej sem začel ..... ...prikaži več ........ ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com

 • Janez_53 13:47 07.avgust 2018.

  Za takšne gnusobe bi morali uvesti vsepovsod smrtno kazen!!!