Zaradi objave na Facebooku dobil sto evrov globe

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zaradi enega stavka so ga kaznovali.
Oglej si celoten članek

Hrvat, ki v življenju še ni bil kaznovan, je prejel globo 100 evrov, ker je na Facebooku žalil policiste. Na družbenem omrežju je zapisal F*** the Police ACAB (Je*** policijo, vsi policisti so barabe). 

Sodnik je presodil, da je Karlovčan s tem kršil javni red in mir. DOsodil mu je 100 evrov kazni, poravnati pa bo moral tudi stroške postopka. Če bo plačal v roku, mu bodo tretjino kazni odpisali, piše Index.hr. 

Kaj je bil vzrok za njegov zapis, ni znano. 

Davkarija Osem tisoč evrov globe, ker je namesto 'P' napisala 'p'

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:59 25. Januar 2018.

    Hrvaška = fašistična država, bazirana na izgonu vseh ne-Hrvatov iz teritorija nekdaj združene Jugoslavije, kaj pa smo lahko drugega pričakovali …

  • 13:22 24. Januar 2018.

    Svoboda govora pa te malenkosti...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.