Pes v kampu napadel otroka, slednji hudo poškodovan

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Pes je v kampu v Pakoštanah napadel otrok, ki je utrpel hude telesne poškodbe.
Oglej si celoten članek

V priljubljenem kampu v Pakoštanah je pes, šlo naj bi za ameriškega staffordskega terierja, napadel otroka. Pes je bil v času napada na povodcu, ni pa imel nagobčnika. Okoliščine dogodka preiskuje zadrska policija. 

Pes je ugriznil otroka, čigar starost ni znana. Poškodovanega otroka, slovenskega državljana, so odpeljali v splošno bolnišnico v Zadru, kjer so ga oskrbeli. Utrpel naj bi hude telesne poškodbe. 

Kot poročajo hrvaški mediji, bo proti lastniku psa, 32-letnemu Slovencu, vložena kazenska ovadba. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 05:42 25. Avgust 2022.

    Pridite na portoroško plažo in plažo pod Metropolom - večina psov zjutraj na sprehodu spuščenih-brez povodca - redarja pa nikjer …

  • 22:09 24. Avgust 2022.

    Določeni psi nad določeno težo so nevarna čuteča bitja, ne glede kako jih lastniki vzgajajo. Lahko zbolijo in se jim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.