Pet mladoletnikov trčilo v steber, avto popolnoma uničen

Foto: 24sata/Dalmacija danas
Foto: 24sata/Dalmacija danas
Štirje so huje telesno poškodovani, eden lažje.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o hudi prometni nesreči, v kateri je bilo udeleženih pet mladoletnikov.

Peterica mladoletnikov, štirje med njimi so stari 16, eden 14 let, je bila poškodovana v prometni nesreči, ki se je zgodila 20 minut pred polnočjo v naselju Rupotine blizu kraja Solin nad Splitom. 

Foto: 24sata/Dalmacija danas Nesreča na Hrvaškem

"Težko bi rekel, da so ti fantje neki divjaki, barabe. Lagal bi, če bi vam tako rekel. Vsi so spodobni fantje, a zakaj so sedli v avto ... to je težko komentirati," je za 24sata povedal prebivalec naselja, ki stanuje v bližini kraja nesreče na Ulici Ante Starčevića. "Mladost je norost. Hvala bogu so vsi živi in upam, da jim bo to dobra lekcija."

Peterica je 20 minut do polnoči z Renault Meganom trčila v steber za razsvetljavo, pri čemer se je vozilo vnelo in popolnoma pogorelo. 

Foto: 24sata Nesreča na Hrvaškem

Za volanom je bil 16-letnik, ki je, kot so uspeli izvedeti pri spletnem portalu, vzel ključe neregistriranega avtomobila, medtem ko je oče spal. Trojica, ki je bila z njim v avtomobilu, so njegovi vrstniki, medtem ko je peti sopotni star 14 let. 

Štirje mladoletniki so bili v nesreči hudo telesno poškodovani, a k sreči nihče ni življenjsko ogrožen. Eden med njimi jo je odnesel z lažjimi poškodbami. 

Foto: 24sata Nesreča na Hrvaškem

Nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti, na ulici, kjer je omejitev 30 kilometrov na uro. Voznik je ob visoki hitrosti izgubil nadzor nad vozilom ter trčil v steber. Vozilo je popolnoma uničeno, vsi so se uspeli iz vozila rešiti, preden so avtomobil zajeli plameni.

Foto: 24sata Nesreča na Hrvaškem

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.