Pijani Nemec nad zdravstvene delavce v Pulju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Policisti so ga prijeli in odpeljali.
Oglej si celoten članek

Policija v Pulju je imela v postopku 45-letnega nemškega državljana, ki je - so ugotovili policisti - storil kaznivo dejanje prisile do zdravstvenega delavca. 

Moškega sumijo, da je v nedeljo okrog 1.15 ure v Pulju, nezadovoljen zaradi zdravstvene oskrbe svojega sina, v vidno alkoholiziranem stanju nekajkrat odrinil in skušal udariti tri zdravstvene delavce, in jih tako oviral pri opravljanju njihovega dela. 

Na poziv slednjih je posredovala policija. Moški je opravljanje alkotesta zavrnil, s svojim neprimernim obnašanjem je nadaljeval, zato so ga policisti vklenili in pridržali ter odpeljali na policijsko postajo.  

Po opravljenem zaslišanju in postopku so Nemca pustili na prostost, primer je zdaj v rokah tožilcev. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:02 4. Avgust 2020.

    Dvomim, da je bil kriv alkohol. Prej bi rekel, da jim je Nemec nalil čistega vina česar pa si pohleven …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.