Pili so mu kri

Foto: Žurnal24 (Foto: HBO Promo)
Na Novi Zelandiji so obtožili tri ljudi, ki so v temi napadli moškega in mu pili kri.
Oglej si celoten članek

Bizarni dogodek se je zgodil na razgledni točki Mount Victoria nad novozelandskim glavnim mestom Wellingtonom, piše Daily Telegraph. Obtožena sta 22-letni James Phillip Brooks ter 19-letna Xenia Gregoriana Borichevsky, ki ju je sodišče obsodilo na zaporno kazen proti plačilu varščine.

Vpleten je bil tudi 19-letni James Eric Orr, ki pa se na sojenju ni prikazal. Omenjeni naj bi v temi napadli neimenovanega 20-letnika ter mu med napadom začeli piti kri. Brooks je potrdil, da so ga napadli, a zanikal, da bi pil kri. "Ali sem videti kot vampir? Saj sem podnevi zunaj. Da, ugriznil sem tipa. Osvajal je moje dekle. Ona in moj prijatelj sta ga grizla. Če bi ga udaril, bi ga resno poškodoval, zato sem se odločil, da ga bom ugriznil, glede na to, da sta ga že grizla," je Brooks opisal dogodke tistega večera.

Zelo nenavadno
Po besedah Marca Wilsona, rednega profesorja psihologije na univerzi v Wellingtonu, je pitje človeške krvi izjemno nenavadno. Dodaja, da človeški zobje niso bili narejeni, da bi predrli kožo in sesali kri. "Seveda je možno, ampak nekdo bi si tega moral zelo želeti," pojasnjuje Wilson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.