Svet
4 ogledov

Pili so mu kri

(Foto: HBO Promo) Žurnal24 main
Na Novi Zelandiji so obtožili tri ljudi, ki so v temi napadli moškega in mu pili kri.

Bizarni dogodek se je zgodil na razgledni točki Mount Victoria nad novozelandskim glavnim mestom Wellingtonom, piše Daily Telegraph. Obtožena sta 22-letni James Phillip Brooks ter 19-letna Xenia Gregoriana Borichevsky, ki ju je sodišče obsodilo na zaporno kazen proti plačilu varščine.

Vpleten je bil tudi 19-letni James Eric Orr, ki pa se na sojenju ni prikazal. Omenjeni naj bi v temi napadli neimenovanega 20-letnika ter mu med napadom začeli piti kri. Brooks je potrdil, da so ga napadli, a zanikal, da bi pil kri. "Ali sem videti kot vampir? Saj sem podnevi zunaj. Da, ugriznil sem tipa. Osvajal je moje dekle. Ona in moj prijatelj sta ga grizla. Če bi ga udaril, bi ga resno poškodoval, zato sem se odločil, da ga bom ugriznil, glede na to, da sta ga že grizla," je Brooks opisal dogodke tistega večera.

Zelo nenavadno
Po besedah Marca Wilsona, rednega profesorja psihologije na univerzi v Wellingtonu, je pitje človeške krvi izjemno nenavadno. Dodaja, da človeški zobje niso bili narejeni, da bi predrli kožo in sesali kri. "Seveda je možno, ampak nekdo bi si tega moral zelo želeti," pojasnjuje Wilson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.