Po 14 letih našli morilca?

Foto: Žurnal24 25-letna Melanie Hall je izginila daljnega leta 1996, njene ostanka je oktobra l
Policija je v povezavi s primerom Melanie Hall, ki je izginila daljnega leta 1996, njene ostanka pa je oktobra lani ob avtocesti našel cestni delavec, aretirala 38-letnika.
Oglej si celoten članek

Predstavniki policije zatrjujejo, da bodo v povezavi s krvavim umorom zaslišali moškega iz angleškega mesta Beth, kjer je živela tudi pogrešana Melanie.

"Gre za neverjeten napredek po dolgih 14 letih. Kljub temu moram izpostaviti, da je preiskava še v teku, zato bi ob tej priložnosti pozval vse, ki imajo kakršnekoli informacije o izginotju Melanie, naj nam priskočijo na pomoč," zatrjuje detektiv Mike Courtiour.

Skrivnostno izginotje

Diplomantka psihologije se je devetega junija leta 1996 odpravila v klub, imenovan Cadillacs. Bila je v družbi prijateljev in fanta, zdravnika Philipa Karlbauma, ki je po besedah očividcev klub zapustil očitno razburjen, potem ko je svojo izbranko videl plesati z drugim moškim. Melanie so nazadnje videli okoli ene ure ponoči sedeti na stolu blizu plesišča.

Policisti so v povezavi s primerom, v katerem je sodelovalo kar 60 kriminalistov, še isti večer zaslišali na tisoče obiskovalcev omenjenega kluba in taksistov, ki so bili na usodno noč v bližini kluba. Primer je zastal zaradi pomanjkanja dokazov, vendar pa ga niso nikoli povsem zaprli.

Oktobra lani so ostanke dekleta našli v plastični vreči ob avtocesti blizu mesta Gloucestershire. Leta 2003 so policisti v povezavi s primerom aretirali dva moška, vendar sta bila kaj kmalu izpuščena. Kriminalisti so poskušali obenem najti povezavo s krvavimi primeri t. i. Batman posiljevalca – serijskega morilca iz Batha, ki se je dolga leta izogibal policiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.