Svet
28 ogledov

Po 14 letih našli morilca?

25-letna Melanie Hall je izginila daljnega leta 1996, njene ostanka je oktobra l Žurnal24 main
Policija je v povezavi s primerom Melanie Hall, ki je izginila daljnega leta 1996, njene ostanka pa je oktobra lani ob avtocesti našel cestni delavec, aretirala 38-letnika.

Predstavniki policije zatrjujejo, da bodo v povezavi s krvavim umorom zaslišali moškega iz angleškega mesta Beth, kjer je živela tudi pogrešana Melanie.

"Gre za neverjeten napredek po dolgih 14 letih. Kljub temu moram izpostaviti, da je preiskava še v teku, zato bi ob tej priložnosti pozval vse, ki imajo kakršnekoli informacije o izginotju Melanie, naj nam priskočijo na pomoč," zatrjuje detektiv Mike Courtiour.

Skrivnostno izginotje

Diplomantka psihologije se je devetega junija leta 1996 odpravila v klub, imenovan Cadillacs. Bila je v družbi prijateljev in fanta, zdravnika Philipa Karlbauma, ki je po besedah očividcev klub zapustil očitno razburjen, potem ko je svojo izbranko videl plesati z drugim moškim. Melanie so nazadnje videli okoli ene ure ponoči sedeti na stolu blizu plesišča.

Policisti so v povezavi s primerom, v katerem je sodelovalo kar 60 kriminalistov, še isti večer zaslišali na tisoče obiskovalcev omenjenega kluba in taksistov, ki so bili na usodno noč v bližini kluba. Primer je zastal zaradi pomanjkanja dokazov, vendar pa ga niso nikoli povsem zaprli.

Oktobra lani so ostanke dekleta našli v plastični vreči ob avtocesti blizu mesta Gloucestershire. Leta 2003 so policisti v povezavi s primerom aretirali dva moška, vendar sta bila kaj kmalu izpuščena. Kriminalisti so poskušali obenem najti povezavo s krvavimi primeri t. i. Batman posiljevalca – serijskega morilca iz Batha, ki se je dolga leta izogibal policiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.