Po 17 letih našli morilca 9-letne deklice

Foto: Epa
Foto: Epa
Sumljiv jim je bil že takrat, a do aretacije ni prišlo.
Oglej si celoten članek

Nemška policija je po 17 letih našla morilca Peggy Knobloch, nemške Madeleine McCann, kot so jo poimenovali nemški mediji. 

Devetletna Peggy Knobloch iz Lichtenberga na Bavarskem je izginila maja 2001, ko se je vračala iz šole. Pred dvema letoma je nabiralec gob našel njene posmrtne ostanke v 15 kilometrov oddaljenem gozdu. 

Policija je zdaj aretirala 41-letnega Manuela S., očeta dveh otrok. Policija se je več let osredotočala nanj. Septembra so ga zaslišali, a so šele zdaj našli dovolj dokazov za njegovo aretacijo. 

Sumljiv jim je bil že v času dekličinega izginotja, a se je preiskava odvila drugače. Avgusta 2001 so namreč aretirali Ulrika V., ki je bil tri leta kasneje obsojen na dosmrtni zapor zaradi umora Peggy. A kasneje so se pojavile nove priče in dokazi, zaradi česar so spet odprli preiskavo. 

Moški, ki je bil obsojen, je za dejanje obtožil svojega znanca Manuela, a je podal več nasprotujočih si izjav, zaradi česar mu policija ni verjela. 

Ulrika so kasneje izpustili iz zapora in nadaljevali s preiskavo, ki jih je zdaj pripeljala do 41-letnika. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.