Svet
11464 ogledov

Po 17 letih našli morilca 9-letne deklice

nemška policija kraj zločina Epa
Sumljiv jim je bil že takrat, a do aretacije ni prišlo.

Nemška policija je po 17 letih našla morilca Peggy Knobloch, nemške Madeleine McCann, kot so jo poimenovali nemški mediji. 

Devetletna Peggy Knobloch iz Lichtenberga na Bavarskem je izginila maja 2001, ko se je vračala iz šole. Pred dvema letoma je nabiralec gob našel njene posmrtne ostanke v 15 kilometrov oddaljenem gozdu. 

Policija je zdaj aretirala 41-letnega Manuela S., očeta dveh otrok. Policija se je več let osredotočala nanj. Septembra so ga zaslišali, a so šele zdaj našli dovolj dokazov za njegovo aretacijo. 

Sumljiv jim je bil že v času dekličinega izginotja, a se je preiskava odvila drugače. Avgusta 2001 so namreč aretirali Ulrika V., ki je bil tri leta kasneje obsojen na dosmrtni zapor zaradi umora Peggy. A kasneje so se pojavile nove priče in dokazi, zaradi česar so spet odprli preiskavo. 

Moški, ki je bil obsojen, je za dejanje obtožil svojega znanca Manuela, a je podal več nasprotujočih si izjav, zaradi česar mu policija ni verjela. 

Ulrika so kasneje izpustili iz zapora in nadaljevali s preiskavo, ki jih je zdaj pripeljala do 41-letnika. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.