Po napadu več tisoč čebel se bori za življenje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Med sprehodom po polju so čebele iz 90 panjev napadle 74-letnico, ki se zdaj v bolnišnici v Koprivnici bori za življenje.
Oglej si celoten članek

Štiriinsedemdesetletno Barico Matanović so med sprehodom po polju blizu Koprivnice na Hrvaškem napadle čebele iz 90 panjev, priče pa so za hrvaški portal 24sata.hr povedale, da je bil prizor grozljiv. Zaradi več kot tisoč pikov je pristala v bolnišnici, kjer se bori za življenje. Zdravnica iz bolnišnice v Koprivnici Brigeta Salapaj Dominković je povedala, da se je njen krvni tlak znižal, stanje je zelo resno.

Matanovićeva, so povedali, čebel ni izzvala, saj imajo tudi pri njih nekaj panjev že več desetletij in ve, kako z njimi. Najverjetneje gre za vonj parfuma ali pa je kaj drugega botrovalo, da je na tisoče čebel napadlo nesrečno žensko in jo popikalo skoraj do smrti. Predsednik Čebelarske zveze Lipa iz Koprivnice Tomislav Vrban meni, da so bile čebele agresivnejše kot običajno zaradi vetra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.