Po odhodu z zabave zmrznil v snegu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po obilnem sneženju se je Balkan zdaj znašel v primežu mraza. Temperature so se namreč ta konec tedna spustile 20 stopinj pod ničlo in zahtevale nove smrtne žrtve.
Oglej si celoten članek

Na prihod mraza se pripravljajo tudi v Nemčiji, iz severne Italije pa medtem poročajo o težavah zaradi obilice snega. V Romuniji je od četrtka zaradi mraza umrlo sedem ljudi, o smrtni žrtvi pa poročajo tudi iz Srbije, kjer so v snegu odkrili truplo 51-letnega moškega, ki se je vračal z neke zabave.

Hud mraz s temperaturami do 22 stopinj pod ničlo je Srbijo, Romunijo in Bolgarijo zajel po večdnevnem močnem sneženju, zaradi česar je ponekod zapadlo do tri metre snega. O močnem sneženju pa danes poročajo tudi iz severne Italije. Najbolj prizadeto je območje Alessandrie in Astija v Piemontu, kjer je okoli 9000 ljudi začasno ostalo brez elektrike, je poročala italijanska tiskovna agencija Ansa.

V Nemčiji se medtem pripravljajo na sibirski mraz in temperature 20 stopinj pod ničlo. Z nizkimi temperaturami se sicer že soočajo na vzhodu države, zahodni deli Nemčije pa naj bi temperature z dvomestnimi številkami pod lediščem občutili od torka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.