Po pomoti se je razstrelil

Foto: You tube
Foto: You tube
Bombaš razstrelil samega sebe, ker je pozabil, da se premakne ura.
Oglej si celoten članek

Irska policija je prepričana, da je bombaš pozabil premakniti uro na bombi za eno uro naprej. Druga razlaga je, da bomba ni eksplodirala ob nastavljeni uri ter da se je vrnil, da bi preveril, kje se je zataknilo.

Mimoidoči v Dublinu, kjer se je napad zgodil, so v kamere ujeli trenutek, ko ga je v nedeljo zvečer eksplozija pognala v zrak. "Nesrečo" je preživel, očividci so ga po poročanju britanskih medijev videli, kako je krvav obležal na cesti, nato pa se dvignil in sedel v taksi.

Ne gre za terorizem

Bombo je postavil pod avtomobil znamke volvo v centru mesta. Kot je za britanske medije pojasnil neimenovani vir pri policiji, je govora o strokovno narejeni bombi in ne amaterski zadevi.

Po prvih dognanjih ne gre za teroristični napad, organizirala naj bi ga kriminalna združba. Avtomobil v lasti lokalnega podjetnika je eksplozija popolnoma uničila, po navedbah medijev so popokala tudi bližnja stekla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.