Po prepiru bi strmoglavil letalo

Foto: Žurnal24
Zaljubljeni pilot je grozil, da bo strmoglavil letalo, če z dekletom ne razrešita spora.
Oglej si celoten članek

Pilota družbe JetBlue so pridržali v sobi za osebje uro pred vzletom, potem ko je grozil, da se bo ubil na "spektakularen način", poroča Daily Mail. Zaljubljeni pilot naj bi svojemu dekletu stevardesi poslal elektronsko pošto, v kateri je grozil, da bo, če se ne pobotata, strmoglavil letalo.

Oblasti so to različico zanikale in dejale, da so pilota odstranile z dolžnosti zaradi "zdravstvenih težav". Do pilota naj bi pristopili, potem ko je stevardesi poslal neke vrste "elektronsko komunikacijo", a podrobnosti niso znane.

"Nikoli ni grozil, da bo strmoglavil letalo. Grozil je, da si bo vzel življenje na nek spektakularen način, a nič ni bilo v povezavi z letalom ali njegovim strmoglavljenjem in poškodovanjem drugih ljudi,“ je povedal vodja varnosti na bostonskem letališču Logan George Naccara.

Pilota so že odpeljali v bolnišnico na opazovanje in ga niso aretirali, navedbe medijev pa so zanikali tudi v družbi JetBlue.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.