Svet
20 ogledov

Po prepiru bi strmoglavil letalo

Žurnal24 main
Zaljubljeni pilot je grozil, da bo strmoglavil letalo, če z dekletom ne razrešita spora.

Pilota družbe JetBlue so pridržali v sobi za osebje uro pred vzletom, potem ko je grozil, da se bo ubil na "spektakularen način", poroča Daily Mail. Zaljubljeni pilot naj bi svojemu dekletu stevardesi poslal elektronsko pošto, v kateri je grozil, da bo, če se ne pobotata, strmoglavil letalo.

Oblasti so to različico zanikale in dejale, da so pilota odstranile z dolžnosti zaradi "zdravstvenih težav". Do pilota naj bi pristopili, potem ko je stevardesi poslal neke vrste "elektronsko komunikacijo", a podrobnosti niso znane.

"Nikoli ni grozil, da bo strmoglavil letalo. Grozil je, da si bo vzel življenje na nek spektakularen način, a nič ni bilo v povezavi z letalom ali njegovim strmoglavljenjem in poškodovanjem drugih ljudi,“ je povedal vodja varnosti na bostonskem letališču Logan George Naccara.

Pilota so že odpeljali v bolnišnico na opazovanje in ga niso aretirali, navedbe medijev pa so zanikali tudi v družbi JetBlue.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.