Po rojstvu Harry v čast Diani storil nekaj, česar William nikoli ni

Foto: Profimedia
Meghan Markle in princ Harry sta že večkrat prekršila tradicijo, svoji navadi se nista izneverila niti ob rojstvu sina.
Oglej si celoten članek

Med drugim sta vest o rojstvu sina Meghan in Harry sprva objavila na Instagramu, poleg tega pa se je princ Harry odločil izkazati čast svoji pokojni mami Diani na način, na katerega se njegov brat, prestolonaslednik William, ni nikoli odločil.

V objavi glede rojstva svojega sina je Harry omenil tudi dve teti in strica, grofa Charlesa Spencerja. Navedel je kraljico in ostale ožje člane družine ter ob bok članom kraljeve družine postavil tudi sestri in brata svoje pokojne mame, s čimer - poudarjajo opazovalci - je nazorno pokazal, da enako ceni tako družino svojega očeta kot svoje pokojne mame.

Za razliko od njega, princ William in Kate Midleton Dianinih sester in brata nista nikoli omenjala v objavah glede rojstva svojih otrok.

Magazin Princ Harry: Te želje mu Charles po Dianini smrti ni želel izpolniti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.