Kamere ujele trenutek, ko je Hrvat trčil v slovenskega voznika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po ogledu tega posnetka boste na cesti bolj previdni.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči, ki se je zgodila v ponedeljek v hrvaških Vodicah, je voznik motornega kolesa trčil v osebni avtomobil. K sreči je bil le lažje poškodovan. 

"6. avgusta se je okoli 8. ure zgodila prometna nesreča v Vodicah, v kateri je bil lažje poškodovan 56-letni voznik motornega kolesa," so za hrvaški portal Index.hr povedali pri hrvaški policiji. 

Do nesreče je prišlo, ko je 21-letni voznik vozila znamke Seat s slovenskimi registrskimi tablicami začel zavijati levo, voznik motornega vozila, ki je prehiteval ob polni črti, pa je trčil v bočno stran avtomobila. 

Po trku je 56-letnega voznika motornega kolesa z zagrebškimi registrskimi tablicami vrglo čez sprednjo stran avtomobila.

"Glede na to, kar lahko vidite na posnetku, jo je voznik še dobro odnesel," pišejo pri spletnem portalu Index.hr. "Zato, bodite previdni v prometu, ne glede na to, ali ste za volanom avtomobila ali na motorju."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 11:33 13. Avgust 2018.

    idiot ne ve zakaj je vzvratno ogledalo,

  • 04:41 11. Avgust 2018.

    Ni dal ”žmigavca”, tisto so štop luči. To je bolezen Slovencev. Tudi na avtocesti kar švigajo in se urivajo na …

  • 21:39 10. Avgust 2018.

    Dobr motorist(kolesar)mrtev motorist(kolesar)!Pa upam,da nikdar ne naletim na idiote prej omenjene,saj mamže preveeč slabih izkušenj v svoji vozniški karieri?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.