Svet
13196 ogledov

Kamere ujele trenutek, ko je Hrvat trčil v slovenskega voznika

Hrvaška policija Profimedias
Po ogledu tega posnetka boste na cesti bolj previdni.

V prometni nesreči, ki se je zgodila v ponedeljek v hrvaških Vodicah, je voznik motornega kolesa trčil v osebni avtomobil. K sreči je bil le lažje poškodovan.

"6. avgusta se je okoli 8. ure zgodila prometna nesreča v Vodicah, v kateri je bil lažje poškodovan 56-letni voznik motornega kolesa," so za hrvaški portal Index.hr povedali pri hrvaški policiji.

Do nesreče je prišlo, ko je 21-letni voznik vozila znamke Seat s slovenskimi registrskimi tablicami začel zavijati levo, voznik motornega vozila, ki je prehiteval ob polni črti, pa je trčil v bočno stran avtomobila.

Po trku je 56-letnega voznika motornega kolesa z zagrebškimi registrskimi tablicami vrglo čez sprednjo stran avtomobila.

"Glede na to, kar lahko vidite na posnetku, jo je voznik še dobro odnesel," pišejo pri spletnem portalu Index.hr. "Zato, bodite previdni v prometu, ne glede na to, ali ste za volanom avtomobila ali na motorju."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 15
 • oldii 11:33 13.avgust 2018.

  idiot ne ve zakaj je vzvratno ogledalo,

 • porko2 04:41 11.avgust 2018.

  Ni dal ”žmigavca”, tisto so štop luči. To je bolezen Slovencev. Tudi na avtocesti kar švigajo in se urivajo na drugi pas, brez žmigavca. Ma kaj je res težko pritisnit tisto ročico ob volanu? V ogledalo pa tudi očitno ni gledal.

 • Avatar križar
  križar 21:39 10.avgust 2018.

  Dobr motorist(kolesar)mrtev motorist(kolesar)!Pa upam,da nikdar ne naletim na idiote prej omenjene,saj mamže preveeč slabih izkušenj v svoji vozniški karieri?