Pobegla zaljubljenca ne uslišita prošenj družin

Foto: EPA
Foto: EPA
Za britanskim učiteljem matematike, ki je pobegnil s 15-letno učenko izdan zaporni nalog. Pozivom, naj se oglasita, sta se pridružila tudi starša 30-letnega učitelja.
Oglej si celoten članek

Velika Britanija je izdala evropski zaporni nalog za poročenim britanskim učiteljem matematike, 30-letnim Jeremyjem Forrestom, ki je z učenko, 15-letno Megan Stammers, pred dnevi zbežal v Francijo. Po navedbah policije mu grozi aretacija zaradi ugrabitve najstnice. Stammersova naj bi s Forrestom odšla prostovoljno, zato britanska policija domneva, da naj ne bi bila ogrožena.

Lahko sta kjerkoli v Evropi

Zaljubljen par se je pred tednom iz Doverja s trajektom odpravil v Calais v Franciji, od takrat pa ga niso več videli. Detektivi menijo, da bi se lahko odpeljala v Španijo, a gotovih dokazov za to nimajo, tako da bi se lahko nahajala kjerkoli v Evropi.

Poziv staršev 30-letnika

"Živijo Megan, živijo Jaremy, upam, da bosta slišala moje sporočilo in da sta oba dobro," je čustveni nagovor začel Jim Forrest, oče pobeglega učitelja. S soprogo sta sina prosila, naj se vendarle oglasit, pokliče ali vsaj pošlje elektronsko sporočilo. Dejal je, da je njegov sin zelo ranljiv ter da bi se lahko zlomil, poroča Daily mail. 

Družina najstnice jo je že pred dnevi javno pozvala, naj se čim prej vrne domov.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:56 28. September 2012.

    V okoljih, iz katerih očitno tudi ti izhajaš oziroma vlečeš korenine, bi jo po vrnitvi ubili, ker je onečaščena oziroma …

  • 08:37 28. September 2012.

    če bi bila tvoja sestra , bi drugače nakladal

  • 22:09 27. September 2012.

    Lep par. V Pakistanu in podobnih združbah, bi bila ona morda še celo prestara zanj. Tu pa tak hrup.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.