Svet
2 ogledov

Pobegla zaljubljenca ne uslišita prošenj družin

Megan Stammers EPA
Za britanskim učiteljem matematike, ki je pobegnil s 15-letno učenko izdan zaporni nalog. Pozivom, naj se oglasita, sta se pridružila tudi starša 30-letnega učitelja.

Velika Britanija je izdala evropski zaporni nalog za poročenim britanskim učiteljem matematike, 30-letnim Jeremyjem Forrestom, ki je z učenko, 15-letno Megan Stammers, pred dnevi zbežal v Francijo. Po navedbah policije mu grozi aretacija zaradi ugrabitve najstnice. Stammersova naj bi s Forrestom odšla prostovoljno, zato britanska policija domneva, da naj ne bi bila ogrožena.

Lahko sta kjerkoli v Evropi

Zaljubljen par se je pred tednom iz Doverja s trajektom odpravil v Calais v Franciji, od takrat pa ga niso več videli. Detektivi menijo, da bi se lahko odpeljala v Španijo, a gotovih dokazov za to nimajo, tako da bi se lahko nahajala kjerkoli v Evropi.

Poziv staršev 30-letnika

"Živijo Megan, živijo Jaremy, upam, da bosta slišala moje sporočilo in da sta oba dobro," je čustveni nagovor začel Jim Forrest, oče pobeglega učitelja. S soprogo sta sina prosila, naj se vendarle oglasit, pokliče ali vsaj pošlje elektronsko sporočilo. Dejal je, da je njegov sin zelo ranljiv ter da bi se lahko zlomil, poroča Daily mail. 

Družina najstnice jo je že pred dnevi javno pozvala, naj se čim prej vrne domov.


Komentarjev 3
  • sprehajalec 08:56 28.september 2012.

    V okoljih, iz katerih očitno tudi ti izhajaš oziroma vlečeš korenine, bi jo po vrnitvi ubili, ker je onečaščena oziroma je onečaščena čast familije.

  • Oseba_ 08:37 28.september 2012.

    če bi bila tvoja sestra , bi drugače nakladal

  • sprehajalec 22:09 27.september 2012.

    Lep par. V Pakistanu in podobnih združbah, bi bila ona morda še celo prestara zanj. Tu pa tak hrup.