Pobegnil policistom, našli so ga mrtvega

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Žalostna usoda 22-letnega mladeniča.
Oglej si celoten članek

Nedaleč od Delnic, streljaj stran od hrvaško-slovenske meje, so našli mrtvega 22-letnega moškega, je potrdila primorsko-goranska policija.

V četrtek se moški ni odzival na svetlobne signale policije, s katerimi so ga želeli zaustviti pri cestninski postaji v Lučicah. Nadaljeval je z vožnjo do območja Špučinka, kjer je vozilo ustavil in z begom nadaljeval peš.

Proces Vsi kriminalci, ki jih je za zapahe spravila ta osmerica, kmalu svobodni

Iskali so ga tudi specialci

Policisti z Delnic so ga iskali na širšem območju, a neuspešno. V petek so njegovi domači prijavili njegovo izginotje, v iskanje so se nato vključili tudi pripadniki specialne enote policije.

Njegovo truplo so našli na težko dostopnem območju v gozdu, da so ga potegnili na pot, je trajalo več kot uro.

Natančen razlog njegove smrti ni znan, ravno tako policija še preiskuje, zakaj se je mladenič pognal v beg pred policisti.

Policija Sedemletnega dečka iz šole odpeljali v lisicah

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:56 11. Februar 2018.

    Pobegnil nacistom, našli so ga spodtaknjenega v potoku z zamaškom v pljučih?

  • 17:52 11. Februar 2018.

    Samomor? :(

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.