Svet
13655 ogledov

Sedemletnega dečka iz šole odpeljali v lisicah

aretacija aretiran lisice Shutterstock
Medtem ko je javnost ogorčena nad načinom postopanja policije, ta pravi, da niso ravnali napak.

Policija je posredovala po tem, ko je sedemletni deček napadel delavko na šoli, ki jo obiskuje. Deček je učiteljico napadel, ko se je ta na hodniku s sodelavko pogovarjala o dečkovem vedenju. Vse skupaj pa naj bi se začelo, ko je učiteljica dečku rekla, da se ne sme igrati s hrano.

Učiteljica je poskušala ustaviti dečkov napad, a je bil ta tako agresiven, da sta oba padla na tla. Njegovo vedenje je ušlo izpod nadzora, zato so poklicali policijo. Dogajanje so ujele nadzorne kamere v šoli, piše NBC.

Ko so policisti prišli na kraj dogodka, so dečka vklenili in odpeljali v bolnišnico, kjer ga je pregledal psihiater. Pojasnili so, da so se za to odločili, ker niso želeli, da bi prišlo do poškodb. Vse naj bi izvedli skladno z običajnimi postopki.

Dečkov oče, ki priznava, da je sin ravnal narobe, je bil ogorčen nad dejstvom, da so policisti sedemletnega sina vklenili. Dodal je, da je sin žrtev vrstniškega nasilja in zanikal, da bi deček imel psihične težave.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
 • jerneja45 19:47 11.februar 2018.

  Pa saj vam pravim, da je posledica preveč demokracije v šolah že prava anarhija. Malemu stisnit v rit liter pomirjevala z štrikiglo. Kaj drugič bo hudič mali pretepel trgovko, ko bo moral plačat račun? Iz tega bo zrasel psihopat.

 • Avatar AtaAufbiks
  AtaAufbiks 19:52 31.januar 2018.

  Očitno je mulc zelo močan. Lahko bi prišel v Slovenijo za Krkovićevega osebnega varnostnika, pa še penzijo bi dobil!

 • Lavdan 07:28 31.januar 2018.

  B. P. je to novico izcuzal iz malega prsta na nogi.