Pobegnilo 384 zapornikov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Iz zapora na severozahodu Pakistana je davi pobegnilo 384 zapornikov. To jim je omogočilo okoli 150 dobro oboroženih pakistanskih talibanov, ki so napadli zapor.
Oglej si celoten članek

Kot je povedal neimenovani pakistanski uradnik, je od skupaj 944 zapornikov pobegnilo več kot 384, vključno z nekaj nevarnimi uporniki. Med njimi je bil tudi eden od odgovornih za napad na nekdanjega pakistanskega predsednika Perveza Mušarafa, sicer obsojen na smrtno kazen. Pri tem naj bi bili ranjeni najmanj trije policisti.

Pakistanski minister za informiranje je že napovedal preiskavo. "Ugotoviti moramo, zakaj so lahko uspešno izvedli takšen napad in kaj so delale varnostne službe," je dejal minister Mian Iftihar Husein.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:40 15. April 2012.

    Zelo preprosto. V Pakistanu sta dve struji. Ena ki leze v rit USA in druga muslimanska , katerim so j …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.