Trumpov podpornik se je znesel nad snemalcem televizijske hiše BBC

Foto: Epa Donald Trump
Na Trumpovem shodu, s katerim je množici izrazil svoje negodovanje nad mediji, Trumpov podpornik napadel snemalca.
Oglej si celoten članek

Na teskaškem shodu, na katerem je ameriški predsednik Donald Trump še dodatno podžigal jezo množice nad domnevno pristranskostjo medijev, se je eden izmed njegovih podpornikov nasilno spravil na kamermana televizijske hiše BBC.

Washingtonski dopisnik Gary O'Donoghue, je povedal, da je njegov sodelavec Ron Skeans v ponedeljek zvečer v El Pasu snemal Trumpov shod, na katerem se je zgodil incident.

Podpornik Trumpa je zlezel na novinarsko platformo in najprej kamero potisnil proti Skeansu, nato pa porinil še njega. Napad naj bi bil precej nasilen, a je na srečo s kamermanom vse v redu.

xxx

Tako O'Donoghue kot tudi urednica BBC v Washingtonu, Eleanor Montague, sta video napada delila na Twitterju, kjer sta zapisala, da so celoten večer Trump in ostali govorniki besneli čez medije, s čimer so podžigali množico, ki je posledično postala nasilna.

Eden izmed BBC-jevih novinarjev je dodal še, da bi moral predsednik preveriti, kaj se je dogajalo in da je nesprejemljivo, da je bil član novinarske ekipe napaden v času svoje službe. Že na začetku shoda je Donald Trump trdil, da se mediji trudijo prikazati negativno sliko njega in da se ne zavedajo, kaj je dosegel s svojimi opaznimi dosežki. Kasneje pa je medije brez dokazov obtožil skrivnega sodelovanja z demokratično stranko in med množico izzval navdušenje in vzklikanje "CNN je zanič".

Svet Donald Trump se je spet osmešil!

Magazin Donald Trump spet dokazal, da ni kavalir ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.