Svet
2445 ogledov

Donald Trump se je spet osmešil!

Donald Trump, vrh EU - Nato epa
Včeraj je ameriški predsednik Donald Trump tvitnil video, s katerim je napovedal podpis kmečkega sporazuma.

V četrtek so padali borzni indeksi, obetalo se je zaprtje dela zvezne države, odstopil je obrambni minister, ameriški predsednik Donald Trump pa je na Twitterju napovedal podpis kmetijskega zakona in sicer tako, da je objavil posnetek samega sebe, kako v kmečki opravi prepeva o radostih življenja na kmetih. 

Zapisal je, da v 15 minutah sledi podpis kmetijskega zakona, tvit pa pospremil s posnetkom s podelitve televizijskih nagrad emmy leta 2006.

Na posnetku z igralko Megan Mullally iz tedaj priljubljene serije Will & Grace zapel kmečko vižo iz serije iz 60. oziroma 70. let prejšnjega stoletja. Ta je govorila o Newyorčanih, ki sta se preselila na kmete, kjer on uživa, ona pa trpi, ker se je morala odpovedati družabnemu življenju v New Yorku.

Na posnetku je Trump oblečen v delavske hlače in belo majico, v rokah pa drži vile in veselo prepeva.

Ko so ga vprašali, kaj mu je padlo na pamet, da je tvitnil posnetke, je ameriški predsednik odvrni, da je to videl pri nekom in je nato naročil sodelavcem, naj dajo na Twitter.

Komentarjev 3
  • Emily_Langham 17:21 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridi in postanite del nas. to internetno spletno strann naa spletu ........... ..... >>>>>>>>> http://www.Internet43.Com

  • AnzeSmolej 15:47 21.december 2018.

    lepo se vidi katere novinarske hiše so vse na plačilni listi Georga Sorosa. Neverjetno. Trump bi lahko ozravil AIDS, raka, izumil tabletko s katero živiš 200 let, a vi bi še vedno našli nekaj o čemer bi lahko pljuvali po ...prikaži več človeku. NI čudno da skoraj nihče (90% ljudi) NE VERJAME več novinarjem.

  • marijan00 15:01 21.december 2018.

    za vas zurnalovce samo ena beseda vi ste idioti ki lazete o najboljsem predsedniku Donaldu Trumpu. In s cem se je osmesil, s tem da pelje ameriko v pravo smer? Zurnalovci vi ste najslabsi rumeni list ki bi ga bilo ...prikaži večo potrebno takoj zapreti. lazete, lazete in zopet lazete, razen tega ste pa zelo neumnio