Poglejte obračun med policistom in napadalcem

Foto: Epa
Foto: Epa
Video posnetek prikazuje, kako je policija prijela napadalca.
Oglej si celoten članek

V napadu v kanadskem Torontu včeraj zvečer je bilo ubitih najmanj deset ljudi, okoli 15 jih je bilo ranjenih. Policija je kmalu po napadu prijela osumljenca, voznika najetega kombija, s katerim je zapeljal v množico.

Terorizem S kombijem zapeljal v množico, mrtvi in ranjeni

Na socialnih omrežjih se je že pojavil video posnetek, ki prikazuje obračun med policistom in napadalcem, ki se je končal tako, da je policst prijel osumljenca. 

Iz posnetka je razvidno, da je bil napadalec oborožen ter da sta bila oba pripravljena na streljanje. Policistu je nato uspelo razorožiti napadalca, ki na koncu posnetka leži s trebuhom proti tlem. 

Policija je napadalca, gre za 25-letnega Aleka Minassiana iz severnega predmestja Toronta, prijela na križišču ulice Yonge in avenije Finch. 

Motiv za napad za zdaj ni znan, osumljenec ni bil predhodni znanec policije, ki preiskuje tudi, ali je v napadu deloval sam. 

Napad se je zgodil 16 kilometrov od konferenčnega centra, ki gosti srečanje zunanjih ministrov skupine G7, a po navedbah oblasti nič ne kaže, da bi bil z njim povezan. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.