Pogumna prodajalka

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto)
Oboroženi ropi so postali že skoraj vsakodnevna stalnica. Včeraj je do oboroženega ropa z nožem prišlo v Splitu. Roparju se je zoperstavila pogumna prodajalka.
Oglej si celoten članek

Mirno dopoldne splitske trgovine Svarun na Pujankah je včeraj zmotil oborožen rop, ki pa se ni končal po željah in namerah roparja.

V trgovino je vstopil zamaskiran z belim šalom čez obraz. V rokah je imel nož in grožnjo podkrepil tudi verbalno: "Daj denar, sicer te bom ubil!"

Klene 45-letne Dalmatinke Ade Prančić pa grožnja ni prestrašila, še več, roparju se je pogumno zoperstavila z besedami "Prej bom jaz ubila tebe", pri čemer je s prodajnega pulta pograbila svoj nož. "Ravno ko je vstopil, sem na pultu pred seboj imela ne le enega, pač pa štiri nože. Pograbila sem največjega in zakričala," pripoveduje pogumna prodajalka.

Ropar se je sicer kljub temu lotil blagajne, ki pa mu je s tresočimi se prsti ni uspelo odpreti, zato je prodajalno zapustil brez plena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.