Svet
6 ogledov

Pogumna prodajalka

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Oboroženi ropi so postali že skoraj vsakodnevna stalnica. Včeraj je do oboroženega ropa z nožem prišlo v Splitu. Roparju se je zoperstavila pogumna prodajalka.

Mirno dopoldne splitske trgovine Svarun na Pujankah je včeraj zmotil oborožen rop, ki pa se ni končal po željah in namerah roparja.

V trgovino je vstopil zamaskiran z belim šalom čez obraz. V rokah je imel nož in grožnjo podkrepil tudi verbalno: "Daj denar, sicer te bom ubil!"

Klene 45-letne Dalmatinke Ade Prančić pa grožnja ni prestrašila, še več, roparju se je pogumno zoperstavila z besedami "Prej bom jaz ubila tebe", pri čemer je s prodajnega pulta pograbila svoj nož. "Ravno ko je vstopil, sem na pultu pred seboj imela ne le enega, pač pa štiri nože. Pograbila sem največjega in zakričala," pripoveduje pogumna prodajalka.

Ropar se je sicer kljub temu lotil blagajne, ki pa mu je s tresočimi se prsti ni uspelo odpreti, zato je prodajalno zapustil brez plena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.