Policija ubila moškega pred pekarno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nemška policija je davi ubila moškega, ki je razgrajal pred pekarno v mestu Fulda.
Oglej si celoten članek

Nasilnež, čigar identitete še niso ugotovili, je danes ob 4.20 napadel zaposlenega v pekarni in dostavljavca, pri čemer je eden od njiju utrpel težje poškodbe, poročajo tuje tiskovne agencije.

Ko je policija prispela na kraj napada, je nasilnež v policiste začel metati kamenje in jih napadel z gumijevko. Policija je nato začela streljati vanj in ga ustrelila.

Motiv in okoliščine napada oblasti še preiskujejo. Prav tako še niso znane podrobnosti o napadalcu. Pekarna, ki je del stanovanjsko-poslovne stavbe v mestu Fulda na vzhodu nemške zvezne dežele Hessen, v času incidenta ni bila odprta.

Napovedi Nemčija iz Schengna?

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.