Policisti brutalno pretepli 35-letnika

Foto: Profimedia
Moški je s hudimi poškodbami v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Hrvaški policisti z območja Primorsko-goranske policijske uprave so v soboto v mestu Klana brutalno pretepli 35-letnega moškega. Kot piše portal Novi list, moškega zdravijo na nevrokirurškem oddelku reške bolnišnice, njegove poškodbe so resne.

Pretep naj bi domnevno izbruhnil zaradi parkiranja, policisti so se nad moškim znesli pred očmi njegove žene in 4-letnega otroka. Med drugim so mu zlomili nos.

Iz policije so na kratko pojasnili, da so poslicijski uslužbenci uporabili sredstva prisile, ker naj bi 35-letnik kršil javni red in mir in se fizično upiral. Notranji nadzor nad postopki policistov še potek. "Trenutno še poteka postopek ocene upravičenosti uporabe sredstev prisile. Komisija, ki preiskuje dogodek, je stopila tudi v kontakt z zdravniško ekipo reške bolnišnice, ki zdravi 35-letnika."

Ostale podrobnosti za zdaj niso znane.

Ultra festival Smrt mladeniča v Dalmaciji, bežal je pred policijo

Hrvaška Moški sem, ne jočem, a srce imam zlomljeno

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 09:14 24. Avgust 2018.

    Če že saj je prav , da zvemo o brutalnosti policije , potem vsaj povejte celo zgodbo ! Poćakajte 1 …

  • 07:05 23. Avgust 2018.

    Če hočeš biti na tekočem, kaj se dogaja na Hrvaškem, čitaj Žurnal.

  • 06:37 23. Avgust 2018.

    @omega_v6 pri nas in na Hrvaškem vlada revščina. Policisti imajo nalogo financirati proračun skozi kazni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.