Svet
11934 ogledov

Policisti brutalno pretepli 35-letnika

hrvaška policija
Moški je s hudimi poškodbami v bolnišnici.

Hrvaški policisti z območja Primorsko-goranske policijske uprave so v soboto v mestu Klana brutalno pretepli 35-letnega moškega. Kot piše portal Novi list, moškega zdravijo na nevrokirurškem oddelku reške bolnišnice, njegove poškodbe so resne.

Pretep naj bi domnevno izbruhnil zaradi parkiranja, policisti so se nad moškim znesli pred očmi njegove žene in 4-letnega otroka. Med drugim so mu zlomili nos.

Iz policije so na kratko pojasnili, da so poslicijski uslužbenci uporabili sredstva prisile, ker naj bi 35-letnik kršil javni red in mir in se fizično upiral. Notranji nadzor nad postopki policistov še potek. "Trenutno še poteka postopek ocene upravičenosti uporabe sredstev prisile. Komisija, ki preiskuje dogodek, je stopila tudi v kontakt z zdravniško ekipo reške bolnišnice, ki zdravi 35-letnika."

Ostale podrobnosti za zdaj niso znane.

Hrvaška policija Ultra festival Svet Smrt mladeniča v Dalmaciji, bežal je pred policijo Begunci v Idomeni Hrvaška Svet Moški sem, ne jočem, a srce imam zlomljeno

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Žurnalček 09:14 24.avgust 2018.

    Če že saj je prav , da zvemo o brutalnosti policije , potem vsaj povejte celo zgodbo ! Poćakajte 1 dan , n epa da objavite informacijo , ki ni ničemer podobna razen naslovu . Zlom , tudi nosu je ...prikaži veče zmeraj težka poškodba , vendar je prelom HRBTENICE tista , ki kaže na brutalnost idiotov v HR policiji ! Ker so ga , ko ga niso mogli spraviti k seb , polivali z vodo in na silo dvigovali , so mu uničili še tisto majhno možnost za ozdravirev in iz človeka naredili paraplegika !

  • rogixl 07:05 23.avgust 2018.

    Če hočeš biti na tekočem, kaj se dogaja na Hrvaškem, čitaj Žurnal.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 06:37 23.avgust 2018.

    @omega_v6 pri nas in na Hrvaškem vlada revščina. Policisti imajo nalogo financirati proračun skozi kazni.