Popoln kaos na cestah zaradi obilnega sneženja

Foto: Epa Španija sneg Foto: Epa Španija sneg Foto: Epa Španija sneg Foto: Epa Španija sneg Foto: Epa Španija sneg Foto: Epa Španija sneg
Številni vozniki avtomobilov so obtičali na neočiščenih cestah.
Oglej si celoten članek

Iz Španije poročajo o obilnem sneženju, ki je povzročil prometni kaos. Številni vozniki avtomobilov so obtičali na neočiščenih cestah in bili prisiljeni noč preživeti v vozilih. Najhuje je v provincah Avila in Segovia ter na območju glavnega mesta Madrid.

xxx

Nori posnetki Voda poplavila ulice in nato zaradi mraza zmrznila. Avti obtičali v ledu.

"Številni avtomobili so ujeti, a kilometer za kilometer napredujemo, da bi kar najhitreje dosegli vse," je davi tvitnila vojaška enota za pomoč. Številni, ki so ostali ujeti, so se odzvali jezno.

Foto: Epa Španija sneg "Včeraj od sedme ure zvečer smo obtičali na avtocesti AP-6. Od takratni nismo videli nobenega snežnega pluga ali kakega reševalnega vozila," je za špansko televizijo dejala ena od novinark.

Foto: Epa Španija sneg dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:52 7. Januar 2018.

    Kaj dela DARS?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.