Popolna zapora prestolnice?

Foto: Epa
Foto: Epa
Vučić naj bi razmišljal o popolni zapori Beograda.
Oglej si celoten članek

Srbski Blic poroča, da srbski predsednik Aleksandar Vučić razmišlja o popolni zapori Beograda zaradi naraščajočega števila novih primerov okužb covid-19. Isto piše tudi B92. 

Kot poročajo, bo Vučić nocoj gostoval na RTS-u in ob tem napovedal nove ukrepe za Beograd zaradi poslabšanja situacije z okužbami. Blic piše, da so dobili neuradno informacijo, da razmišljajo o ponovni uvedbi policijske ure v večernih urah, a da obstaja tudi verjetnost, da bodo popolnoma zaprli Beograd, kar bi pomenilo prepovedi vstopa in izstopa iz mesta. 

V Srbiji so včeraj potrdili 272 novih primerov koronavirusa, štiri osebe so umrle. Srbske oblasti so sporočile, da je na respiratorjih 73 bolnikov, aktivno okuženih pa je 1783 ljudi. Doslej je v državi zaradi covida-19 umrlo skupno 281 ljudi, potrdili pa so 14.836 okužb.

Nove okužbe Še naprej naraščanje okužb na Hrvaškem

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.