Poškodbe, ker ni imel za kredit

Foto: Žurnal24
39-letnik se je sam ranil z nožem, potem pa policiji prijavil, da so ga oropali, medtem ko je čakal, da bi vrnil kredit.
Oglej si celoten članek

Banjaluška policija je potrdila, da se je 39-letni moški sam porezal z nožem, nato pa prijavil, da so ga oropali. Na ta način naj bi upravičil neplačani kredit.

V petek popoldne je moški prispel na banjaluško urgenco, kjer je poiskal pomoč zaradi številnih urezov na nogah, hrbtu in za vbodno rano pod desnim kolenom. Ker je zdravnikom povedal, da so ga napadli, so ti poklicali policijo.

Med zaslišanjem je poškodovani moški povedal, da je do njega pristopil neznanec s prošnjo, da mu pomaga pri pokvarjenem avtomobilu, nakar ga je z nožem napadlo več moških, ki so ga tudi oropali.

Zapletel se je pri informacijah glede pobega neznancev; potem ko je najprej povedal, da so pobegnili z avtomobilom, je nato trdil, da so pobegnili peš, nato pa se tega ni mogel več spomniti.

Na podlagi dodatnih zaslišanj je policija dognala, da si je moški rop izmislil, zato da bi upravičil svoj neplačani kredit. Zaradi lažne prijave bodo zoper njega spisali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.