Svet
21 ogledov

Poškodbe, ker ni imel za kredit

Žurnal24 main
39-letnik se je sam ranil z nožem, potem pa policiji prijavil, da so ga oropali, medtem ko je čakal, da bi vrnil kredit.

Banjaluška policija je potrdila, da se je 39-letni moški sam porezal z nožem, nato pa prijavil, da so ga oropali. Na ta način naj bi upravičil neplačani kredit.

V petek popoldne je moški prispel na banjaluško urgenco, kjer je poiskal pomoč zaradi številnih urezov na nogah, hrbtu in za vbodno rano pod desnim kolenom. Ker je zdravnikom povedal, da so ga napadli, so ti poklicali policijo.

Med zaslišanjem je poškodovani moški povedal, da je do njega pristopil neznanec s prošnjo, da mu pomaga pri pokvarjenem avtomobilu, nakar ga je z nožem napadlo več moških, ki so ga tudi oropali.

Zapletel se je pri informacijah glede pobega neznancev; potem ko je najprej povedal, da so pobegnili z avtomobilom, je nato trdil, da so pobegnili peš, nato pa se tega ni mogel več spomniti.

Na podlagi dodatnih zaslišanj je policija dognala, da si je moški rop izmislil, zato da bi upravičil svoj neplačani kredit. Zaradi lažne prijave bodo zoper njega spisali kazensko ovadbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.