Poškodbe zaradi petarde za 18-letnika prehude: "Vsi smo v šoku"

Foto: Epa
Foto: Epa
Osemnajstletnika so poskušali oživljati, a mu nismo mogli pomagati. Družinski prijatelj: "Vsi smo v šoku!"
Oglej si celoten članek

V nemškem mestu Koblenz se je na silvestrovo zgodila velika tragedija. Umrl je 18-letni fant, po tem ko mu je v rokah eksplodirala petarda. Portal 24sata poroča, da gre za 18-letnega Hrvata. 

"Vsi smo v šoku. V Koblenzu in okolici živi veliko Hrvatov. Vsi smo pretreseni zaradi tega. Vedno je bil živahen, a zelo dober mladenič, tako kot vsa njegova družina," je za Fenix magazin dejal družinski prijatelj. 

Nesreča se je zgodila v nedeljo okoli 20. ure v četrti Rübenachu. "Zgodilo se je nedaleč od domače hiše. Mladeniči so improvizirali s petardami, verjetno so jih nestrokovno pripravili. Ena od teh petard je eksplodirala," je dejal prijatelj mladeničeve družine. Policija je potrdila, da je petarda eksplodirala takoj po tem, ko so jo prižgali.

Kljub hitri zdravniški pomoči mladeniču niso mogli pomagati. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:31 1. Januar 2024.

    Naravna selekcija na delu....še več takih prosim.

  • 19:08 1. Januar 2024.

    Vsi so najboljši , dokler ne naredijo neumnosti. Pri nas se očitno zmanjšuje uporaba pirotehničnih sredstev, ampak treba je reči, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.