Posnet fatalni obračun na avtocesti

V ameriški državi Oregon je pred nekaj tedni prišlo do incidenta na avtocesti, ko je policist zaradi neprilagojene hitrosti ustavil moškega, ta pa je začel streljati nanj. Vse skupaj je posnela videokamera.
Oglej si celoten članek

Ameriška policija je pred nekaj dnevi objavila šokanten posnetek, ki prikazuje policijsko patruljo med ustavljanjem voznika zaradi prehitre vožnje. Avtomobil je vozil 34-letni John Van Allen, na zadnjem sedežu pa je imel še tri otroke. A to ga ni oviralo pri svojem početju. Stopil je iz avtomobila in ignoriral pozive policista Matta Zistla, naj se usede na svoj sedež. Začel je hoditi proti njemu, nakar je iz hlač potegnil pištolo in začel streljati nanj. Zistel je prek radia svoje kolege obvestil o streljanju, moški pa je nato stekel v avtomobil in pobegnil.

Čez nekaj kilometrov je Van Allen ustavil svoj avtomobil in umrl zaradi strelne rane, ki mu jo je zadal policist. Umrl je pred očmi svojih treh otrok. Obdukcija je pokazala, da je bil zanj usoden strel v prsi. Policist Zistel je moral po incidentu zaradi manjše strelne rane obiskati bolnišnico, a so ga že odpustili.

Po preiskavi je tožilec skenil, da je bilo streljanje policista upravičeno, Van Allenove tri otroke pa so dali v državno skrbništvo. Van Allen je bil sicer do pred kratkim zaposlen v ameriški vojski, a je imel predebelo policijsko kartoteko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.